Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου

Τριαντάφυλλος: “Εγώ δεν είμαι Χανταμπάκης να αφήσω τον γιό μου και να πάω στο Survivor”

Ώπα, κάτι πήγε στραβά εδώ

Η παροιμία “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες” ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του τραγουδιστή και νυν παίκτη του Survivor, Τριαντάφυλλο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε παλαιότερη δήλωσή του είχε αναφερθεί στον Στέλιο Χανταμπάκη και την απόφασή του να συμμετάσχει στο Survivor το 2017.

Στην εκπομπή του Epsilon “Φτιάξε Καφέ”, είχε μιλήσει ο Τριαντάφυλλος σχετικά με το πρώτο Survivor, όπου ήταν μάλιστα και ένθερμος υποστηρικτής του ριάλιτι μέσα από τα social media. Σε ερώτηση ωστόσο της ρεπορτερ, για το αν θα πήγαινε και εκείνος στον Άγιο Δομίνικο απάντησε: Αν δεν είχα το γιό μου πραγματικά θα πήγαινα.

Η ρεπόρτερ όμως δεν έμεινε εκεί και προχώρησε την συζήτηση ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως και άλλο παίκτες, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης που έχουν παιδιά πήγαν. Τότε ο Τριαντάφυλλος με τον δικό του εκρηκτικό τρόπο απάντησε: “Εγώ δεν είμαι Χανταμπάκης, να αφήσω το γιό μου και να φύγω τόσο μακριά για ένα παιχνίδι…”.

Βέβαια, μερικά χρόνια αργότερα βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor 2021 και μάλιστα έχει ήδη δημιουργήσει εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό με τις αμφιλεγόμενες κόντρες που δημιουργεί εντός του παιχνιδιού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης