Πέμπτη, 4 Μαρτίου

Survivor 4: Σε άσχημη κατάσταση το πρόσωπο της Έλενας Κρεμλίδου

Έχουν φουντώσει τα σπυράκια! Δείτε φωτογραφίες…

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor το Youweekly team – που δεν του ξεφεύγει τίποτα και το ξέρετε – παρατήρησε πως η Έλενα Κρεμλίδου εκτός από χάλια ψυχολογικά ήταν… διαφορετική και εμφανισιακά! Συγκεκριμένα, σε κοντινά πλάνα της κάμερας φάνηκε έντονα πως η επιδερμίδα της στο πρόσωπο υποφέρει από ακμή!

Εννοείται πως επιστρατεύσαμε τις πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο ακόμα και γι’ αυτό καθώς σε κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά… είναι θέμα υγείας!

Φωτογραφίες της Έλενας Κρεμλίδου από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor

Survivor 4 Κρεμλίδου

Survivor 4 Μαριπόζα

Survivor 4 Κρεμλίδου μαριπόζα ΣΚΑΙ

Μετά από ένα τηλεφώνημά μας, λοιπόν, ανακαλύψαμε και σας αποκαλύπτουμε στο Youweekly.gr πως η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αντιμετωπίζει δερματικό πρόβλημα το οποίο της έχει “κοστίσει” το όμορφο πρόσωπό της.

Όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας, το πρόσωπό της έχει σπυράκια, τα οποία και προσπαθεί να αντιμετωπίσει με το θαλασσινό νερό που ξέρουμε πως κάνει καλό στα πάντα! Το άγχος, η έλλειψη τροφής και τα σχετικά μπορεί να επιφέρει και τέτοια θέματα τα οποία όμως κανείς δεν γνωρίζει τι διαστάσεις μπορούν να πάρουν μακροχρόνια.

Μην ξεχνάμε πως η Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία στο παρελθόν συμμετείχε στο παιχνίδι, είχε αναφέρει πως η περίοδό της της είχε κοπεί για πολλά χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Να τονίσουμε πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και σε περίπτωση επιδείνωσης η παραγωγή θα επέμβει με φαρμακευτική αγωγή και ότι άλλο είναι απαραίτητο.

Διαβάστε επίσης