Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Ο Tάσος Ξιαρχό σοκάρει: “Με κακοποίησε σεξουαλικά 17χρονος στα 6 μου χρόνια”

Μια αφοπλιστική συνέντευξη δίνει σήμερα στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα, ο Tάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μιλάει για την σεξουαλικότητά του αναφέροντας ότι ακόμα δεν έχει προσδιορίσει μέσα του αν είναι γκέι η bisexual, ενώ μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Πρίν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας τους χτυπούσε τη μητέρα του και αυτός τον είχε στιγματίσει. Διάβασε εδώ. Σήμερα όμως αποκαλύπτει την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόλις έξι χρονών παιδάκι!

-Θυμάμαι παλαιότερα ότι είχε αναφερθεί στην ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι σου. Συγκεκριμένα ασκούσε βία ο πατέρας σου προς την μητέρα σου

Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές κιόλας.

-Τι ακριβώς συνέβη δυο φορές;
Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή αλλά με φωτογραφίες. Και με θυμάμαι χαρακτηριστικά σε στάση για να γίνει η σεξουαλική πράξη που όλοι γνωρίζουμε.

-Και μετά, έσβησαν όλα;

Μετά έσβησαν όλα. Προφανώς τα απώθησε η μνήμη μου.

-Πώς πιστεύεις ότι έχει γράψει μέσα σου αυτό το γεγονός;
Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητά μου. Για να πω την αλήθεια, ακόμη δεν έχω προσδιορίσει αν είμαι γκέι ή bisexual και νομίζω ότι είναι ένα ωραίο ταξίδι αυτό στη ζωή, να αναζητάς προς τα πού οδεύεις. Γιατί κάποια στιγμή επιθυμώ να κάνω και οικογένεια, οπότε δεν θα ήθελα να με περιορίσει μια σεξουαλική ταυτότητα ή μόδα της εποχής.

Για το μπούλινγκ που έζησε μικρός

Με έλεγαν “αδερφάρα”. Δεν τους κρατάω κακία όμως, γιατί ένα παιδί 12 χρόνων αυτή τη λέξη δεν την έχει φιλτράρει στο μυαλό του. Από κάπου την άκουσε, από τον πατέρα ή τον θείο του. Και την αναπαράγει. Και να σου πω κάτι; Είτε “αδερφάρα” είμαι είτε εξωγήινος, περνάω καλά. Τα υπόλοιπα περισσεύουν… εξομολογείται ο Τάσος

Διαβάστε επίσης