Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Survivor 10/02: Ο Κρις ξεφτιλίζει την Μαριαλένα επειδή τον ψήφισε – Κόλαση στους μπλε και μάχη για την επικοινωνία (video)

Χαμός και στο σημερινό (10/02) επεισόδιο – Δείτε το trailer

Survivor trailer 10/02: Χαμός επικρατεί και στο σημερινό επεισόδιο στο στρατόπεδο των μπλε, μετά και την χθεσινή χαμένη ασυλία!

Στο στόχαστρο ο Κρις που δόθηκε υποψήφιος και κράζει τους πάντες, μεταξύ των οποίων και την Μαριαλένα!

Όπως πολύ σωστά σας αποκαλύψαμε εχθές πριν το επεισόδιο οι Μπλε έχασαν για ακόμα μια φορά την ασυλία και αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα ένα συμπαίκτη τους! Εκεί μας περίμενε μια τεράστια έκπληξη αφού ο Κρις Σταμούλης καταψηφίστηκε από την ομάδα του, πράγμα απίστευτο αφού τον είχαμε στη λίστα με τους δυνατούς, ασχέτως αν τον τελευταίο καιρό είχε πέσει λίγο αγωνιστικά.

Και κάπως έτσι ξεκινούν τα όργανα! Όπως φαίνεται, μετά το δεύτερο συμβούλιο η ομάδα των Μπλε βρίσκεται υπό πλήρη διάλυση, όχι ότι μετά το πρώτο ήταν καλύτερα αλλά να είχαμε να λέγαμε… Ο Κρις Σταμούλης τα βάζει με την Μαριαλένα! Ο λόγος; Την θεωρεί διπρόσωπη και “κωλοτούμπα” καθώς όταν αυτός ψηφίστηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας από την Μαριπόζα η Μαριαλένα ήταν η πρώτη που έπεσε να την φάει!

Αυτό όσον αφορά την καλύβα! Τώρα, από στίβο μάχης, δύσκολα τα πράγματα σήμερα! Από το trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται πολύ δυνατός! Θέλει ταχύτητα, ισορροπία και αντοχή! Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι Μπλε είναι κουρασμένοι και εξαντλημένοι οπότε κάτι μας λέει πως οι Κόκκινοι θα περάσουν πάλι μπροστά!

Διαβάστε επίσης