Κυριακή, 7 Μαρτίου

Survivor spoiler: Νέος χοντρός τσακωμός των μπλε με την παραγωγή – Το σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη που έφερε την ήττα!

Έξαλλοι οι μπλε με το “μπες – βγες” της Ανθής στα αγωνίσματα!

Survivor spoiler: Έχετε παρατηρήσει τι έχει συμβεί στα τρία επεισόδια της εβδομάδας με την Ανθή Σαλαγκούδη στα αγωνίσματα;

Και στα τρία η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποχωρήσει ως αδιάθετη ενώ μόνο στο χθεσινό αγωνίστηκε για ένα γύρο και μετά αποχώρησε για το νοσοκομείο! Εφόσον δεν είχε φύγει θα είχε παίξει εκείνη αντί της Καρολίνας που είναι πολύ δυνατή παίκτρια, θα είχε χάσει πιθανότατα και το αποτέλεσμα ασυλίας θα ήταν διαφορετικό αφού μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 10-8! Η Ανθή θα είχε παίξει τουλάχιστον μια φορά ακόμα και το 10-8 θα ήταν τουλάχιστον 9-9!

ο σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη που έφερε την ήττα!

Αυτό έκανε έξαλλη την μπλε ομάδα, η οποία άρχισε να κατηγορεί την Ανθή πως κάνει επίτηδες την αδιάθετη για να μην αγωνιστεί, αφού αυτή ήταν η τρίτη φορά σε τρεις μέρες που έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Το γεγονός πως η χθεσινή ασυλία περιλάμβανε και φαγητό και οι μπλε έμειναν για ακόμα μια μέρα χωρίς φαγητό έφερε εντάσεις και νεύρα!

Πρώτος ο Νίκος Μπάρτζης που τα έβαλε με την παραγωγή, αφού τόνισε πως κλείνει τα μάτια σε σκάνδαλα που κοστίζουν στην ομάδα του, ώστε να κερδίζει η κόκκινη ομάδα! Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο δίκαιο όλο αυτό που γίνεται! Η απόφαση πάντως από την παραγωγή έχει παρθεί και αναμένεται να ενισχύει την μπλε ομάδα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής (14/02)!

Διαβάστε επίσης