Δευτέρα, 1 Μαρτίου

«Δύο νέες καταγγελίες ηθοποιών σε συναδέλφους τους μόλις αποκαλυφθούν θα κλείσουν σπίτια»

Νέες καταγγελίες για δύο νέους γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτεςLIFESTYLE

Ένας άνδρας και μία γυναίκα κατήγγειλαν στο ΣΕΗ δύο γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, που δεν έχουν ακουστεί ξανά τα ονόματά τους
Πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για επιθέσεις και παρενοχλήσεις, με τα ονόματα που κατηγορούνται να είναι πολύ γνωστά και καταξιωμένα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το πρωί της Πέμπτης (11/2), έγιναν άλλες δύο καταγγελίες στο ΣΕΗ, οι οποίες αφορούν δύο γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

«Έχουμε πληροφορίες ότι έγιναν δύο νέες καταγγελίες από ηθοποιούς -έναν άνδρα και μία γυναίκα- σε βάρος δυο νέων προσώπων, που δεν έχουν ακουστεί μέχρι τώρα τα ονόματά τους. Συγκεκριμένα, μας είπαν ότι μόλις αποκαλυφτούν τα ονόματά τους θα κλείσουν σπίτια. Αυτή ήταν επί λέξη η φράση που μας είπαν. Και οι δύο είναι ηθοποιοί και σκηνοθέτες. Είναι καινούργια πρόσωπα. Δεν έχουν σχέση με αυτούς που έχουμε ακούσει ξανά. Και οι δύο είναι πασίγνωστοι τηλεοπτικά με υψηλές τηλεθεάσεις στο παρελθόν» ανέφερε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN.

Διαβάστε επίσης