Τρίτη, 2 Μαρτίου

Η παρέμβαση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για το #metoo δίχασε, χωρίς λόγο

Απαντήσεις στις αντιδράσεις για όσα είπε σχετικά με τις άδειες των ηθοποιών

Συγκλονισμένη με τις καταγγελίες και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο δήλωσε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σε τηλεφωνικής της παρέμβαση στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδόνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς αλλά πρέπει να γίνει η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος.»

«Όταν τελείωσα την Δραματική σχολή πήγα στα Τρίκαλα και δεν είχα ακόμα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλοί επέστρεψαν τα εισιτήριά τους… Στην εποχή μας μπορεί να σου έκαναν πρόταση κι αν έλεγες ότι ήρθα να εργαστώ, δεν σε παρενοχλούσε. Δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι. Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πούνε όχι.», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης