Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor spoiler 16/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Survivor spoiler 16/02: Μάχη για την δεύτερη ασυλία σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει το παρασκήνιο!

Χτες χάσαμε λίγο την μπάλα! Ενώ σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς πως οι μπλε χάνουν ασυλία, ο Πάνος Καλλίδης παίρνει την ατομική και ο Αλέξης Παππάς είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήρθε το sportime να μας μπερδέψει! Μια διαρροή που κυκλοφόρησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα έδινε νικητές του μπλε και εμείς κάναμε το λάθος να το εμπιστευτούμε!

Από εδώ και πέρα όμως θα εμπιστευόμαστε μόνο την δική μας πηγή και όχι ότι βλέπουμε να διαρρέει! Τι είδαμε λοιπόν χτες; Λίγο πολύ ότι σας αναφέραμε πριν! Αλέξης Παππάς πρώτος υποψήφιος, ο Κρις δεν την γλιτώνει αφού τον δώσει ο Πάνος Καλλίδης και πάμε να μάθουμε τα σημερινά!

Οι Μαχητές έχασαν εύκολα με 10-3 από τους Διάσημους αλλά την πάτησαν! Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ασυλία για τις γυναίκες και έτσι ένας εκ των Τζέιμς ή Μπάρτζη πρέπει αναγκαστικά να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, εφόσον χάσουν σήμερα, οπότε απόψε δεν τους παίρνει για πολλά πολλά!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16/02) την δεύτερη ασυλία;

Survivor διαρροή 16/02

Απόψε λοιπόν είναι μια άλλη μέρα! Οι μπλε μετρούν πέντε σερί ήττες σε ασυλίες και δεν έχουν περιθώρια αφού έχουν μείνει λίγοι και πλέον θα ψηφίζονται μόνο άνδρες! Τι σημαίνει αυτό; Πως απόψε επιβάλλεται να κερδίσουν! Πως θα αντιδράσουν όμως οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς; Θα παίξουν κανονικά ή σήμερα θα είναι η σειρά τους να κοροϊδέψουν;

Πληροφορίες  αναφέρουν πως σήμερα οι μπλε ισοφαρίζουν! Εύκολα ή δύσκολα η νίκη πάει σε γαλάζιο στρατόπεδο και έτσι οι κόκκινοι μετά από αρκετά διάστημα θα πρέπει να δώσουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Έναν από την ψηφοφορία και έναν από εκείνον που θα αναδείξει ο αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία!

Ωστόσο για το σίγουρο spoiler θα περιμένετε το βράδυ! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Survivor spoiler 16/02
Survivor διαρροή 16/02
Survivor διαρροή 16/02
Survivor διαρροή 16/02 νικητής ημέρας
Survivor διαρροή 16/02 ποιος κερδίζει σήμερα;
Survivor διαρροή 16/02

Διαβάστε επίσης