Τετάρτη, 23 Ιουνίου

House of Fame: Φιλήθηκαν η Μαριάννα και ο Στέφανος

Και έχει περάσει μόνο μια βδομάδα…

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή Σου-Κου Family αποκάλυψε πως η Μαριάννα και ο Στέφανος, που ξέρουμε ήδη ότι έχουν έρθει κοντά, αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί στο σπίτι του House of Fame.

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ και ήδη έχουν ανθίσει όπως όλα δείχνουν οι πρώτες έρωτες του σπιτιού. Ο 22χρονος Στέφανος είχε δηλώσει μάλιστα πως είναι πολύ εντυπωσιασμένος με την Μαριάννα, με τους σπουδαστές να αποκαλύπτουν τα συναισθήματα τους.

House of Fame φιλήθηκαν η Μαριάννα και ο Στέφανος

Έτσι, η Μαρία Αντωνά δήλωσε μέσα σε όλα πως έχουν ανταλλάξει και το πρώτο τους φιλί με την δημοσιογράφο να λέει χαρακτηριστικά: «Έχουμε ήδη το πρώτο φλερτ με τους δυο παίκτες, Μαριάννα και Στέφανο. Ο οποίος Στέφανος και σε συζητήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες με τους φίλους του μέσα στο παιχνίδι, λέει για το πόσο πολύ του αρέσει αυτή η κοπέλα.

Βλέπουμε τη Μαριάννα να είναι στην αρχή λίγα διστακτική, αλλά μετά αρχίζει να κολακεύεται. Αυτό που μπορούμε να πούμε και θα το δούμε και στα νέα επεισόδια, από τη νέα εβδομάδα, είναι πως οι δυο παίκτες, όχι μόνο ήρθανε αρκετά κοντά, αλλά έχουν δώσει και το πρώτο τους φιλί».

Διαβάστε επίσης