Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor 4 spoiler: Διαλύεται η Κόκκινη ομάδα – Πέτρες του σκανδάλου Σοφία και Κώστας

Τα πράγματα αλλάζουν και οι… στρατηγικές παίρνουν μπροστά

Μέχρι τώρα τα πράγματα στην Κόκκινη ομάδα του Survivor 4 ήταν ήρεμα, αφού ο καθένας είχε το ρόλο του. Πλέον όμως φαίνεται πως… αλλάζουν και πρωταγωνιστές θα είναι η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού από το οποίο αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Η αλήθεια είναι ότι ο Περικλής για τη συμβολή του στο παιχνίδι έφυγε νωρίς, αφού και δεν μάσαγε τα λόγια του στην παραλία και είχε ανέβει αγωνιστικά χαρίζοντας πόντους στην ομάδα του.

Αυτό αυτόματα θα σήμαινε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη θα μείνει μόνη της στην παραλία καθώς ο Περικλής ήταν ο μόνος άνθρωπος με την οποίο είχε αναπτύξει μια φιλική σχέση. Δεν θα γίνει όμως! Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει και η Ανθή έχει έρθει κοντά τόσο με τη Σοφία Μαργαρίτη, όσο και με την Μαριάνθη Καλατζάκη.

Η Σοφία Μάλιστα έχει στρατηγική, αφού δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το παιχνίδι. Ενώ, την δική του στρατηγική ακολουθεί και ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως από μόνος του έχει δηλώσει.

Survivor 4 κόκκινη ομάδα

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει τη Σοφία και τη Μαριάνθη να έχουν έρθει πολύ κοντά, έχοντας απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους παίκτες. Ενδεικτικό αυτού του διαχωρισμού ήταν η κόντρα της Σοφίας με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο με αφορμή την προηγούμενη ψηφοφορία.

Τελικά η Σοφία εντελώς ξαφνικά ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ακολουθεί μια στρατηγική από την οποία είχε βγει λίγο εκτός, κάτι που κατάλαβε αργότερα και προχώρησε σε διορθωτική κίνηση. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η Σοφία κατά την περίοδο που κανένας δεν γνώριζε αν θα παραμείνει στο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της, έχει πει την ατάκα «αν φύγω τώρα από το Survivor καταστράφηκα» κάνοντάς μας ξεκάθαρο πως έχει στηρίξει όλες της τις ελπίδες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ένα ακόμη ζήτημα που έχει προκύψει στην κόκκινη ομάδα του Survivor 2021 ακούει στο όνομα Κώστας Παπαδόπουλος. Αν και τον βλέπαμε αρκετά κοντά με τους υπόλοιπους παίκτες, μιλώντας στη κάμερα και αναφερόμενος στον Γιώργο Κοψιδά είπε αρχικά ότι περιμένει σαν «κόμπρα» να χτυπήσει, ενώ εν συνεχεία ζήτησε από τον Γιώργο Κόρομι που είχε την ατομική ασυλία να βγάλει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο.

Όλα αυτά τα δεδομένα δείχνουν πως ο Κώστας Παπαδόπουλος ίσως είναι έτοιμος να ενταχθεί στη συμμαχία της Σοφίας και της Μαριάνθης, στην οποία ίσως και να ανήκει η Ανθή Σαλαγκούδη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το ενδιαφέρον στην κόκκινη ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι μεγάλο. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με Survivor spoiler που ίσως προκύψουν από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Διαβάστε επίσης