Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor spoiler 22/02: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 22/02: Αγώνας ασυλίας σήμερα και μετά το αγώνισμα θα μάθουμε ποιος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Χτες είδαμε ένα επεισόδιο που καθήλωσε τους τηλεθεατές! Όλοι περίμεναν την είσοδο του πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη αλλά και των τεσσάρων άλλων παιδιών! Οι νέοι παίκτες έφεραν δύναμη στη μπλε ομάδα, αφού κυρίως ο Σάκης είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός που θα χαρίσει αρκετές νίκες στην ομάδα! Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μέχρι πρόσφατα ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Την ίδια στιγμή κόλαση επικρατεί στο στρατόπεδο των κόκκινων με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες την κατηγορούν πως εκτός του ότι δεν προσφέρει τίποτα αγωνιστικά και στην παραλία είναι άχρηστη αφού κάθετε όλη μέρα και κάνει ηλιοθεραπεία!

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας για τις δύο ομάδες με τη νίκη να είναι μονόδρομος! Από την μια οι μπλε δείχνουν να συσπειρώνονται με την είσοδο των νέων παικτών από την άλλη οι κόκκινοι θέλουν να απαλλαγούν από την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά γνωρίζουν πως και υποψήφια να βγει οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι λίγες!

Survivor spoiler 22/02, part 2

Survivor spoiler 22/02: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνα ασυλίας;
Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν! Απόψε έχουμε το κλασικό αγώνισμα που γίνεται στην πίστα με την μεγάλη πισίνα στην αρχή! Ένας γνωστός στίβος μάχης που αλλάζει προς το τέλος αλλά και τον στόχο! Με βάση το αντικείμενο που πετούν οι παίκτες στο τέλος για να πετύχουν τον στόχο καταλαβαίνουμε πως μόνο εύκολος δεν θα είναι αυτός!

Στην συγκεκριμένα πίστα συνήθως κέρδιζε η κόκκινη ομάδα όμως πλέον τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Η δομή των ομάδων έχει αλλάξει και στην ουσία μιλάμε για δύο νέες ομάδες, ειδικά στους μπλε με την προσθήκη τρεις παικτών!

Survivor διαρροή 22/02

Survivor spoiler 22/02: Ποια ομάδα κερδίζει την ατομική ασυλία;
Σήμερα μάχη για την ασυλία λοιπόν με κόκκινους και μπλε να προσπαθούν να την εξασφαλίσουν! Ποιος θα κερδίσει την ατομική! Ας πάρουμε ως δεδομένο πως χάνουν οι μπλε, στην ατομική ασυλία δεν θα πάρουν μέρος οι τρεις νέοι παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και η Χριστίνα Κεφαλά ενώ δεν ισχύει πλέον η ασυλία για τις γυναίκες καθώς έχει μπει ακόμα μια και αναμένεται και δεύτερη!

Φαβορί για να κερδίσουν την ασυλία είναι οι Νίκος Μπάρτζης, Τζέιμς Καφετζής και Αλέξης Παππάς, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια πληροφορία!

Ας πάρουμε ως δεδομένο τώρα ότι χάνουν οι κόκκινοι! Φαβορί για τη νίκη είναι οι Γιώργος Κόρο, Γιώργος Κοψιδάς, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα ενώ θα βάζαμε και την Ανθή Σαλαγκούδη καθώς έχει αποδείξει πως στις ατομικές ασυλίες δεν χάνει εύκολα! Όσον αφορά τους νέους παίκτες, Μαρίνα και Παύλος δεν θα πάρουν μέρος αφού έχουν εξασφαλισμένη ασυλία την πρώτη εβδομάδα!

Survivor spoiler 22/02: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Εφόσον χάσουν οι κόκκινοι είναι δεδομένο πως θα δώσουν υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη (εφόσον δεν πάρει ασυλία) ενώ για τους μπλε έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα ψηφίσουν οι νέοι παίκτες! Φαβορί ο Αλέξης Παππάς (εφόσον δεν πάρει ασυλία) ενώ δεν αποκλείουμε να είναι υποψήφια και η Ελευθερία Ελευθερίου!

Διαβάστε επίσης