Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor 4 spoiler 24/2: Ανατροπή! Φεύγει η Ανθή Σαλαγκούδη

Ας μας πει κάποιος ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΟΟΟ!

Κι όμως η μέρα που όλη η Ελλάδα περίμενε – χωρίς υπερβολή αφού σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης όλη η Ελλάδα το βλέπει -, ήρθε! Από το αποψινό επεισόδιο του Survivor αποχωρεί η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια, η Ανθή Σαλαγκούδη!

Τα αρχικά spoils ήθελαν σήμερα ως τον πιο αδύναμο κρίκο την Σοφία Μαργαρίτη! Κάτι που όμως δεν ισχύει τελικά! Τόσο η Σοφία όσο και η Μαριάνθη θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσα στο παιχνίδι!

Survivor 4 spoiler 24/2 αποχώρηση Ανθή Σαλαγκούδη

Όσον αφορά τις υποψήφιες προς αποχώρηση η Ανθή ήταν γνωστό πως θα αποτελούσε τη μια, ενώ στο “σφυρί” βρέθηκαν και η Σοφία Μαργαρίτη με την Μαριάνθη, όπως σας αποκάλυψε επίσης πρώτο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης το Youweekly.gr! Αυτή την στιγμή μάλιστα γίνονται τα γυρίσματα και μια εκ των τριών είναι ήδη εκτός Survivor!

Ας αφήσουμε όμως τα χθεσινά, φτάνει ότι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει! Οι μπλε μετρούν 3 σερί νίκες μέσα στην εβδομάδα, με την προσθήκη των νέων παικτών!

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 24/2 αγώνισμα στο Survivor

urvivor 4 spoiler 24/2

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Ο ΣΚΑΙ έδωσε το trailer όπου βλέπουμε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με αρκετά εμπόδια ενώ χρειάζεται και συνεργασία!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα λέγαμε πως είναι ένα έπαθλο που το έχουν περισσότερο ανάγκη οι κόκκινοι, όμως επειδή το έπαθλο θα είναι και φαγητό και την προηγούμενη βδομάδα ήταν μουσακάς, οι μπλε δεν πρόκειται να χαριστούν!

Αλλά, όσο κι αν πιεστούν, οι πληροφορίες μας σήμερα δίνουν τους κόκκινους για νίκη!

Διαβάστε επίσης