Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor spoiler 24/02: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 24/02: Τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor και όπως είναι λογικό έχουμε αποχώρηση! Ποια παίκτρια έχει ήδη φύγει και είναι στο ξενοδοχείο;

Χτες έγινε το έλα να δεις! Ένα απίστευτο ματς ασυλίας, με τους κόκκινους να χάνουν 10-9 στην βολή και η ήττα να οφείλεται κυρίως στο πέναλτι που δέχτηκε εξαιτίας της Ανθής Σαλαγκούδη, κάτι που καίει ακόμα περισσότερο την ίδια! Από την άλλη οι μπλε παραμένουν ένα στρατόπεδο χωρισμένο στα… τρια, αφού μια νέα υποομάδα αποτελούν οι 3 νέοι παίκτες που δεν έχουν προλάβει να κολλήσουν κάπου!

Η Ανθή ήταν γνωστό πως θα αποτελούσε τη μια, ενώ στο “σφυρί” βρέθηκαν και η Σοφία Μαργαρίτη με την Μαριάνθη! Αυτή την στιγμή μάλιστα γίνονται τα γυρίσματα και μια εκ των τριών είναι ήδη εκτός Survivor!

Survivor spoiler: Ποια παίκτρια έχει ήδη αποχωρήσει;

Survivor spoiler 24/02 αποχώρηση

Και πάμε στο “ζουμί” της υπόθεσης! Ποια παίκτρια είναι εκτός Survivor εδώ και λίγα λεπτά; Αρχικά να τονίζουμε πως ακόμα δεν έχουμε καμία διαρροή άρα θα πάμε με το ένστικτο αλλά και με βάση τις ψηφοφορίες που γίνονται στο διαδίκτυο

Σε πρώτη φάση δεδομένη τη θέση της στο Survivor θα πρέπει να έχει η Ανθή Σαλαγκούδη! Είναι γνωστό τι συμβαίνει σε κάθε της ψηφοφορία οπότε δεν βλέπουμε τον λόγο να αποχωρήσει! Όσον αφορά τις άλλες δύο παίκτριες των κόκκινων. Βάση δημοσκοπήσεων βλέπουμε πως η Μαριάνθη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο ή καλύτερα πιο αγαπητή από τις άλλες δύο!

Με βάση λοιπόν αυτό εκτός Survivor πρέπει να είναι η Σοφία Μαργαρίτη!

Survivor spoiler 24/02: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα!

Διαβάστε επίσης