Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την οικογένειά της για να μην την στηρίξουν!

Αν δεν έφευγε από την ψηφοφορία θα έφευγε από μόνη της!

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται στο φως σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor 4!

Σ’ όλους μας προκάλεσε εντύπωση πως γίνεται η Ανθή, από εκεί που είχε εξολοθρεύσει δυνατούς αντιπάλους, να μην κατάφερε να επικρατήσει της Σοφίας και της Μαριάνθης, δύο κοπέλες που φαίνεται να μην έχουν ιδιαίτερη συμπάθια στο τηλεοπτικό κοινό!

Η απάντηση είναι απλή! Όπως τόνισε η ίδια η Ανθή Σαλαγκούδη, μετά την αποχώρησή της, έτσι κι αλλιώς θα έφευγε από το Survivor ακόμα και αν έβγαινε από την ψηφοφορία πως μένει! Τι έκανε λοιπόν για την μην “φάει” κάποιο από τα κορίτσια! Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει διότι δεν άντεχε αυτή την πίεση που δέχτηκε κυρίως την τελευταία εβδομάδα!

Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή

Το γεγονός πως ακόμα και αν έμεινε θα έφευγε μια σύμμαχός της, η Σοφία ή η Μαριάνθη, την έκανε να νιώθει αρκετά περίεργα! Πίστευε πως θα βρεθεί ξανά μόνη! Έτσι αποκάλυψε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει! Όμως επειδή έχουν υπάρξει ήδη αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor η παραγωγή της ζήτησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και να ζητήσει να μην την στηρίξουν αυτή την φορά, ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

 

Διαβάστε επίσης