Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί στο οποίο κρατείται

Τα πρώτα λόγια του διευθυντή των φυλακών

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στις φυλακές Τρίπολης, μετά την απόφαση που πήρε η ανακρίτρια να τον κρίνει προφυλακιστέο.

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε απομόνωση σε έναν χώρο φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha και θα παραμείνει σε αυτό για 7 μέρες λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται ακόμα τρεις κρατούμενοι.

Σημειώνεται ότι προχθές (26/2) ο Δημήτρης Λιγνάδης υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού και βγήκε αρνητικό.

Δημήτρης Λιγνάδης φυλακή

Σύμφωνα με τον Alpha ο Δημήτρης Λιγνάδης στη συνέντευξη με τον διοικητή των φυλακών, είπε «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον περιγράφουν από χθες ως έναν άνθρωπο πολύ καταβεβλημένο και σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή. Έτσι, λοιπόν μετά το 7ημερο θα μπει σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με ακόμα 20 κρατούμενους. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ζήτησε να μιλήσει με ψυχολόγο, ενώ σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου το πέρασε στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.

Αυτό είναι το κελί στο οποίο κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Είναι πολύ ψύχραιμος, θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο με στόχο τον ίδιο»
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega μετά την απόφαση προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη και δήλωσε πως ο εντολέας του ήταν πολύ ψύχραιμος στο άκουσμα της απόφασης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν «πολύ ψύχραιμος και πολύ συνειδητοποιημένος» όταν άκουσε την απόφαση προφυλάκισής του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, που σημείωσε ότι περισσότερο στενοχωρημένος και σοκαρισμένος ήταν ο ίδιος.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε στο MEGA ότι ο εντολέας του είναι ένας «ιδιαίτερα ιδιοφυής άνθρωπος» που έχει «αποστηθίσει» τη δικογραφία, η οποία είναι πολύ μικρή και θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο με στόχο τον ίδιο. «Καμία εξυγίανση δεν θα γίνει στον χώρο του θεάτρου. Ο μόνος που έχει καταστραφεί για όλη του τη ζωή είναι ο πιο χαρισματικός», ανέφερε ο συνήγορός του.

 

Διαβάστε επίσης