Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor 4 Spoiler (28/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Έχουμε το χρώμα!

Με ένα νέο επεισόδιο Survivor 4 ξεκινάει απόψε (28/2) η εβδομάδα. Ο αγώνας επάθλου παθιάζει για ακόμα μία φορά του διαγωνιζόμενους και όπως πάντα, έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr σας έχει το spoiler για την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια.

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, οι Κόκκινοι δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους αφού πλέον, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι, δεν ξεκινάνε από το -2 αλλά από το 0-0.

Στο αποψινό επεισόδιο επίσης αναμένεται να μπει στο παιχνίδι η τελευταία νέα παίκτρια για φέτος, η οποία είναι η Ελένη Χαμπέρη. Η γυμνάστρια θα μπει στους Κόκκινους και όχι στους Μπλε που είχε ακουστεί αρχικά μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου.

Survivor spoiler (28/2)

Από τη μεριά τους οι Μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους τις τελευταίες μέρες, αν εξαιρέσει κανείς βέβαια τους καυγάδες που υπάρχουν στην ομάδα λόγω της τριάδας Παππά – Σταμούλη – Ελευθερίου και τα σχόλια που ακούγονται για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.

Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου στο Survivor (28/2)
Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται το έπαθλο σήμερα καθώς υπάρχει μεγάλη εξάντληση. Οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη δύο μήνες στο παιχνίδι και σιγά σιγά οι δυνάμεις τους αρχίζουν να τους εγκαταλείπουν. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η παραγωγή αποφάσισε να φέρει και ένα νέο έπαθλο στο προσκήνιο το οποίο έχει να κάνει με την άνεση των παικτών.

Επιστρέψαμε στις κλασικές και αγαπημένες ημέρες των spoils λοιπόν! Είχαμε υποσχεθεί πως πλέον θα σας δίνουμε μόνο το σίγουρο αποτέλεσμα για να μην μπερδεύεστε αλλά μας ρωτάτε επίμονα τι λένε οι πρώτες πληροφορίες οπότε θα σας δώσουμε από τώρα τους Κόκκινους κι αν αλλάξει κάτι εδώ είμαστε να τα ξανά πούμε.

Μέχρι τότε, δείτε το αποψινό trailer:

Διαβάστε επίσης