Σάββατο, 17 Απριλίου

Περικλής Κονδυλάτος: “Στη θέση της Ανθής θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά…”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor αλλά και τους λόγους που τελικά τσακώθηκε με την Ανθή ενώ όλοι θεωρούσαν ότι είχαν γίνει κολλητοί.

“Τους ανθρώπους που αγαπώ τους μοιράζομαι την ειλικρίνειά μου και τις αληθινές μου σκέψεις, τώρα αν θέλει κάποιος να το χαϊδέψω τα αυτιά δε μπορώ να το κάνω… Η Ανθή δε μου μιλούσε πριν αποχωρήσω. Δε μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει έκπληκτη τη στιγμή που όντας στο παιχνίδι δε μου μιλούσε. Δεν ήμουν κολλητός με κανέναν. Μιλούσα με όλους… Την ενοχλούσε που έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Απλά της εξηγούσα ότι δεν γίνεται να πεινάνε και να ευθύνεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος εσύ. Πεινούσαν και είναι βάναυσο. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά τα αγαπάω” ανέφερε,

Όπως εξήγησε “Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor, αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε ένα ύφος “θα μείνω; πού είμαι;”. Όλοι κάναμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας ότι θα κάνω τη μαϊμού, τον κολυμβητή, τον αθλητή” είπε και συνέχισε “Δεν έχω μέσα μου κάτι αρνητικό για την Ανθή”.

Δήλωσε ότι δεν είναι ψυχασθενικός να μην θέλει να μιλήσει στην Ανθή εκτός παιχνιδιού και το τηλέφωνό του είναι ανοιχτό όσο για τον Τριαντάφυλλο δήλωσε, “Ο Τριαντάφυλλος να με πάρει αλλά να μου μιλήσει λίγο γιατί με τρελαίνει!”.

Στην πορεία έκανε και την πρόβλεψή του για τον νικητή λέγοντας, “Θα ήθελα να κερδίσουν η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ηλίας γιατί είναι καταπληκτικοί αθλητές”.

Διαβάστε επίσης