Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor 4: Έστησαν στον τοίχο του Τζέιμς – «Το παίζεις αρχηγός, μας δίχασες και τώρα γυρίζεις την μπιφτέκα»

Αποκαθηλώνεται ο «πρίγκιπας» της μπλε ομάδας…

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor φαίνεται πως το κλίμα είναι τεταμένο, με τον Τζέιμς Καφετζή να… στήνεται στον τοίχο από συμπαίκτες και αντιπάλους, με αναφορές για αλλαγή τακτικής..

Ο πρώτος, που θέλησε να επιτεθεί στον Τζέιμς, που πήρε νωρίτερα την ατομική ασυλία, ήταν ο Τριαντάφυλλος, με τον τραγουδιστή να αναφέρει πως «από Καφετζής, έχει γίνει μπιφτεκάς, σουβλατζής και πιτσαδόρος, γυρίζοντας όλα τα φαγητά». Συγκεκριμένα, θέλησε να αντιδράσει στην αναφορά του, ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικά και όχι ηθικά κριτήρια, σε αντίθεση με όσα έλεγε για την Ανθή Σαλαγκούδη, όταν την ψήφιζαν οι «Κόκκινοι», καθώς και τη διάθεσή του να ψηφίσει τον Αλέξη Παππά ανεξαρτήτως ηττών.

Survivor 4: Επίθεση στον Τζέιμς στη διάρκεια του συμβουλίου
Λίγο αργότερα, το λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς, που ζήτησε το λόγο, για τον οποίο ο Τζέιμς δε θα τον ψηφίσει, με τον Κρις να έρχεται να προσθέσει, ότι αφού δεν έπιασε το χαρτί του διχασμού, που είχε παίξει πριν από καιρό, τώρα παίζει αυτό της ενότητας, ώστε να προσεγγίσει τους νέους παίκτες.

Survivor spoiler: «Βόμβα» από τον Τζέιμς στους «Μπλε» – Τους βάζει να τσακωθούν και πάει «τρένο» μέχρι τέλους

Survivor spoiler: «Βόμβα» ρίχνει ο Τζέιμς Καφετζής στην μπλε ομάδα του Survivor, με τον Ροδίτη διοργανωτή boat party να έχει μια ξεκάθαρη συνταγή… τσακωμού των υπολοίπων, ώστε να πάει «τρένο» μέχρι το τέλος του ριάλιτι.

Η τακτική του Τζέιμς έχει, άλλωστε, αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική προς το παρόν στην «μπλε» παραλία. Στην αρχή έδειχνε… αδιάφορος ως προς το τι συνέβαινε στην καλύβα, εξαργυρώνοντας όμως την εμπιστοσύνη των παικτών του από τις φοβερές επιδόσεις του στα αθλήματα, ενώ με τον καιρό να περνά, ανέλαβε πλήρως τα ηνία ως ηγετική μορφή, ειδικά από την ώρα, που οι ομάδες χωρίστηκαν και ορισμένοι παίκτες, που δεν επιθυμούσε, εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης