Κυριακή, 25 Ιουλίου

Survivor 02/03: «Διαλυμένη» η μπλε ομάδα – Αρνούνται να αγωνιστούν Αλέξης και Κρις

Πανικός στο νέο επεισόδιο

Αδιανόητο είναι το σκηνικό, που θα επικρατήσει στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3) για το Survivor, με το trailer να δείχνει πως η μπλε ομάδα βρίσκεται ξανά σε κατάσταση διάλυσης, με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να τραβάνε το σχοινί στα άκρα.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μοιάζει να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως τον έχουν στην παραλία, σαν να είναι έτοιμος να… πουληθεί σε παζάρι, προσθέτοντας πως δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του κουβέντα.

Survivor trailer: Χαμός πριν από το αγώνισμα και στο συμβούλιο
Το τελευταίο αποδεικνύεται, όταν αρνείται να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας μαζί με τον Κρις. Οι διαρκείς αναφορές των συμπαικτών τους, ότι έχουν επίτηδες μειωμένη απόδοση, όπως έκανε στο τελευταίο επεισόδιο και η Άννα Μαρία, σε συνδυασμό με την προσπάθεια να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα φαίνεται, ότι τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση.

Λίγο αργότερα, επίσης, στο συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής λέει πως είναι σε δύσκολη θέση και η υπόδειξή του για τον επόμενο υποψήφιο «πυροδοτεί», μάλλον, αντιδράσεις, με τον Τριαντάφυλλο να τονίζει πως κάνει… την κωλοτούμπα του αιώνα.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης