Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor 4: Ο Κρις απάντησε για τον Αλέξη και το ξενοδοχείο – «Σιγά μωρέ, μια βολτούλα κάναμε…»

Απίστευτα «καρφιά» για Τζέιμς και Καλίδη – Αποκαλύψεις για τα φλερτ Σάκη-Μαριαλένας και Μπάρτζη-Άννας Μαρίας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για όσα έγιναν στο Survivor από τον Κρις Σταμούλη, με τον ίδιο να αναφέρεται στη συμβίωση στην μπλε ομάδα και τη σχέση του με τον Αλέξη Παππά, μη δείχνοντας ιδιαίτερη μεταμέλεια για το λάθος με την απομάκρυνση από την παραλία.

Ο δικηγόρος των «Μπλε», που αποχώρησε από το παιχνίδι αυτη την εβδομάδα, αναφέρθηκε σε ουκ ολίγους χαρακτήρες, με «καρφιά» για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Πάνο Καλίδη, επανέλαβε την άποψη πως Σάκης και Μαριαλένα θα τα ξαναβρούν, ενώ μίλησε και για το φλερτ του Νίκου Μπάρτζη με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Κρις Σταμούλη για το ξενοδοχείο και την «μπλε» παραλία
«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ.

Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά.

Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία», είπε μεταξύ άλλων ο Κρις Σταμούλης.

Διαβάστε επίσης