Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor spoiler: Μπουνιές οff camera για δύο παίκτες των μπλε – Αποχωρεί ο ένας αν δεν του αλλάξουν ομάδα

Έγινε off camera, δεν πρόκειται να το δείξουν ποτέ

Άγριο ξύλο παίχτηκε μεταξύ δύο παικτών της μπλε ομάδας, αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά και ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει άλλο τα νεύρα του.

Η πείνα είναι τεράστια στις δύο παραλίες κι αυτό έχει ανεβάσει την ένταση και τα νεύρα στο κατακόρυφο! Οι σχέσεις των παικτών πια είναι σε οριακό σημείο.

Το γεγονός, όπως μαθαίνουμε, έλαβε χώρα off camera, επομένως μην περιμένετε να δούμε κάτι τέτοιο «στον αέρα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο βγήκε από τα ρούχα του και ζήτησε να αλλάξει ομάδα αλλιώς θα αποχωρήσει από το Survivor οικειοθελώς! Φανταστείτε δηλαδή τι συνέβη αυτό το βράδυ στη παραλία.

Έντονα προβληματισμένη είναι η παραγωγή του Survivor σχετικά με το περιστατικό αυτό και σκέφτεται πολύ έντονα όλα όσα έχουν συμβεί! Ο ένας πρωταγωνιστής του επεισοδίου έπιασε στην παραγωγή και τους το ξεκαθάρισε πως ή πάει στους κόκκινους ή φεύγει! Δεν υπάρχει μέση λύση…

Μπουνιές οff camera για δύο παίκτες των μπλε

Ποιοι ήταν τώρα που παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, πάντως το Athensmagazine.gr είναι σε φάση να γνωρίζει πως ο ένας είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ΔΕΝ είναι αυτός που ζήτησε να αλλάξει ομάδα. Ποιος είναι ο άλλος; Ο Αλέξης Παππάς; Πιθανό μιας και ο Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο έχει επίσης κόντρα δεν θα άλλαζε με τίποτα ομάδα τώρα που παίρνει την “αρχηγεία” της ομάδας! Μόλις μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε.

Διαβάστε επίσης