Τρίτη, 27 Ιουλίου

Survivor spoiler: Ο “ζωηρός” παίκτης – Την “πέφτει” σ’ όλες τις γυναίκες! Έχουν παραπονεθεί στη παραγωγή

Βλέπει γυναίκα και τρελαίνεται!

Έφτασε στα αυτιά μας λέει πως υπάρχει ένας παίκτης που είναι ιδιαίτερα ζωηρός! Τόσο πολύ που υπάρχουν κορίτσια που έχουν φτάσει στο σημείο να παραπονεθούν στην παραγωγή ώστε να του βάλουν ένα φρένο! Μάλιστα τον συγκεκριμένο τον έχουν πάρει τόσο πολύ χαμπάρι που πλέον ανοικτά όλοι τον λένε γυναικά.

Ο λάτρης του γυναικείου φύλου φαίνεται πως δεν επηρεάζεται σ’ αυτό τον τομέα από την πείνα, όπως για παράδειγμα ο Πάνος Καλλίδης που είχε αποκαλύψει μεταξύ σοβαρού και αστείου πως “δεν του κάνει κουκου” μέσα στο Survivor. O συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αμηχανία στις γυναίκες χωρίς, προς Θεού, να έχει δημιουργήσει σοβαρά θέματα στα κορίτσια! Απλά επειδή είναι όλα μέσα στα μέλια και τα κοπλιμέντα μ’ όλες μερικές δείχνουν λίγο ψιλοπαρεξηγηθεί.

Survivor spoiler: Ο ατακτούλης παίκτης

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο “ζωηρός” παίκτης;
Όνομα παίκτη δεν μπορούμε να πούμε, διότι δεν θέλουμε να του δημιουργήσουμε θέμα στη προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα από την στιγμή που δεν έχουμε αποδείξεις για ότι λέμε! Πάντως πρόκειται για ένα περιστατικό που σε καθημερινή βάση συζητιέται στον Άγιο Δομίνικο! Μάλιστα οι φήμες αυτές έχουν φτάσει στο στρατόπεδο και της… αντίπαλης παραλίας! Ότι υπάρχει δηλαδή ανάμεσά τους ένας αρκετά ζωηρούλης, με η στυτική του λειτουργία δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις άθλιες συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Πάντα ορεξάτος να ευχηθούμε εμείς..

Διαβάστε επίσης