Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Περικλής Κονδυλάτος: “Έκανα πολλά λάθη στο Survivor” – Η αλήθεια για τη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκατσε στην καναπέ του DOT και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εμπειρία του στο Survivor. Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας αποκάλυψε μια κουβέντα που έκανε με τους συμπαίκτες του που δεν είδαμε στις οθόνες μας, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Η ζωή είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που νόμιζα, αυτό που περνάω για ένα μικρό χρονικό διάστημα από επιλογή μου, υπάρχουν άλλοι που γεννιούνται μέσα σε αυτό. Η πείνα είναι αβάσταχτη, το βιολογικό κομμάτι του ανθρώπου είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νομίζει. Πρέπει να φάμε για να επιβιώσουμε. Είναι τραγικό. Όταν αδικούμαι γίνομαι αιχμηρός και άγριος…

Ήμασταν όλοι πιο αιχμηροί. Έκανα πολλά λάθη και στο Survivor και πριν το παιχνίδι. Πριν φύγω, νομίζω δεν το είδατε αυτό, κάναμε μια πολύ μεγάλη κουβέντα με τα παιδιά. Τους μίλησα και τους είπα “Κοιτάξτε παιδιά έχουμε περάσει πολλά μαζί, θέλω να σας πω ότι δεν πιστεύω ότι τα έχω όλα σωστά. Λυπάμαι αν σας αδίκησα, αν μίλησα άσχημα και να σας πω ότι ευχαριστώ για αυτά που μου δώσατε. Δεν θέλω μπράβο. Το μπράβο το δίνω εγώ στον εαυτό μου”.

Διαβάστε επίσης