Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Survivor 4 – Φίλος Τζέιμς: «Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον»

«Τα στατιστικά του είναι αυτά που τον φέρνουν σε αντιπαράθεση με τους άλλους παίκτες»

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Ευτυχείτε επικοινώνησε με έναν πολύ καλό φίλο του Τζέιμς Καφετζή, τον Λέων Καλλιγά, ο οποίος εξήγησε ποιος είναι ο χαρακτήρας του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor 4 και τόνισε πως στην έξω του ζωή, δεν τον έχει ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον.

Ο Λέων Καλλιγάς ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Τζέιμς δεν έχει πρόθεση να γίνει ειρωνικός αλλά οι εντάσεις που δημιουργούνται με τους συμπαίκτες του και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, πολλές φορές τον οδηγούν σε αυτό.

Επιπλέον είπε πως η στατιστική του είναι αυτή που τον φέρνει αντιμέτωπο με όλους, ακόμα και με τα μέλη της δικής του ομάδας, μιας και είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα πρώτος στους πίνακες.

Οι δηλώσεις του φίλου του Τζέιμς για το Survivor
«Θα ήθελα να μιλήσω για τον χαρακτήρα του Τζέιμς. Μόλις κάποιον τον γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τις αρχές του. Είναι ένα παιδί που βάζει στόχους στη ζωή του και τους κατακτά. Το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα είναι πρώτος στους πίνακες στατιστικής, είναι και αυτό που τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες τους και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η ειρωνεία που έβγαλε, δεδομένου ότι ο Τζέιμς δεν έχει εμπειρία από τηλεόραση, ήρθε ως αντίδραση σε προκλήσεις που είχε από άλλους παίκτες. Έχει βγει λάθος στον κόσμο ο χαρακτήρας του Τζέιμς. Στην κανονική του ζωή δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον.

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής

Πλέον βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, απ’ ότι πριν την ένταξη των νέων παικτών. Ο Τζέιμς δεν έχει πάει στο παιχνίδι για αυτοπροβολή. Αυτό φάνηκε και χθες, όταν είπε ότι έμαθε από «κάποια πουλάκια» πως δεν είναι αγαπητός παίκτης και απάντησε πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει τον χαρακτήρα του για να γίνει αρεστός στο κοινό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης