Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor spoiler 08/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Πρώτη μάχη ασυλίας σήμερα, ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε, με την χαμένη ομάδα να δίνει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Χτες το Survivor επέστρεψε με το απόλυτο έπαθλο της χρονιάς, μέχρι στιγμής, αφού ο Ατζούν χάρισε ένα γεύμα στη νικήτρια ομάδα με πλήρης γεύμα και χορό μέσα στο σκάφος στη μέση της Καραϊβικής! Μεγάλοι νικητές, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή κιόλας, ήταν οι μπλε με 10-3! Παρότι το κλίμα στην ομάδα τους είναι τραγικό, με τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να έχουν γίνει μια ξεχωριστή υποομάδα οι μπλε άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώθηκαν ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη!

Νικητής πρώτης ασυλίας στο Survivor

Από την άλλη, στους κόκκινους, με εξαίρεση ένα μίνι τσακωμό σχετικά με τις προμήθειες του Γιώργου Κοψιδά, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, παρά την ήττα σε ένα τόσο σπουδαίο έπαθλο! Οι κόκκινοι το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο ώστε να πάνε με την κατάλληλη ψυχολογία στη πρώτη μάχη για την ασυλία.

Την περασμένη εβδομάδα οι κόκκινοι μέτρησαν δύο νίκες στις ασυλίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τους μπλε να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης! Πλέον όμως είναι μια νέα εβδομάδα, με καινούργια δεδομένα και τους μπλε πιο αποφασισμένους από ποτέ.

Survivor spoiler 08/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας
Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε το trailer πριν από λίγα λεπτά και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Ένας στίβος μάχης αρκετά δύσκολος, με τον στόχο να είναι διπλός! Πρώτα θα πρέπει να τοποθετήσει τον στόχο και στην συνέχεια να σπάσουν κάτι πλακάκια.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κόκκινο προβάδισμα αλλά δεν πρόκειται ακόμα για spoil. Άλλωστε ο στίβος μάχης τους ταιριάζει περισσότερο, αν σκεφτεί κανείς πως δεν θα αγωνιστεί και ο Τριαντάφυλλος, μιας και ο συγκεκριμένος στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα! Πάντως αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα και θα επιστρέψουμε μέσα στην ημέρα με το σίγουρο spoil!

Survivor spoiler 08/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

 

 

Survivor spoiler 08/03

 

 

Survivor διαρροή

 

 

Survivor διαρροή 08/03

 

 

Survivor spoiler 08/03: Ποιος κερδίζει σήμερα

Διαβάστε επίσης