Τρίτη, 13 Απριλίου

Survivor spoiler 10/03: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα – Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Νίκος, Μαριάνθη, Γιώργος ή Τριαντάφυλλος είναι εκτός Survivor;

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή από το Survivor 4! Ποιος είναι ο παίκτης που θα μας αποχαιρετήσει απόψε;

Το Survivor 4 αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται περισσότερο αγωνιστικό και οι πιο αδύναμοι παίκτες αποχωρούν! Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της αποχώρησης και ένας από τους τέσσερις υποψήφιους έχει αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους και βρίσκεται εκτός Survivor! Ποιος είναι αυτός;

Αρχικά υποψήφιος προς αποχώρηση δόθηκε από τη Δευτέρα ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ την Τρίτη προστέθηκαν οι Μαριάνθη Κάσδαλγη, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου! Ποιος είναι αυτός όμως που βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο ξενοδοχείο;

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα 10/03

Survivor spoiler 10/03: Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor 4;
Να σας ξεκαθαρίσουμε πως το σίγουρο spoil δεν έχει διαρρεύσει ακόμα οπότε θα πάμε με βάση τις διαδικτυακές ψηφοφορίες, όπως κάνει και το Athensmagazine.gr από το πρωί! Σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτές ο Τριαντάφυλλος πανηγυρικά παραμένει μέσα στο παιχνίδι! Το σενάριο να αποχωρήσει ο Ντάφυ δεν παίζει, τουλάχιστον ακόμα και θα αργήσει πολύ η μέρα της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Τώρα από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Νίκου Μπάρτζη! Ο Νίκος μπορεί να είναι σε πολλούς αντιπαθείς αλλά έχει και φανατικό κοινό, καθώς κακώς τα ψέματα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός και αυθεντικός παίκτης. Δεν βγάζει κάτι ψεύτικο και αυτό αρέσει σε αρκετό κόσμο.

Από εκεί και πέρα η παραμονή θα κριθεί ανάμεσα στον Γιώργο Ταβλαδάκη και την Μαριάνθη Κάσδαγλη. Οι ψήφοι είναι μοιρασμένες στους δύο παίκτες και η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Αν ζητάμε μια πρόβλεψη από εμάς ποντάρουμε σε αποχώρηση της Μαριάνθης!

Μαριάνθη αποχώρηση

 

Διαβάστε επίσης