Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

“Πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ότι δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ Βίσση-Βανδή. Υπήρχε και μάλιστα είχαν εμπλακεί και οι…”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αρκά και το «Πάμε Δανάη» και έβαλε στο στόχαστρο τους τραγουδιστές.

Μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ότι η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής δεν ήταν οι καλύτεροι της γενιάς τους, αλλά ήταν η Κατερίνα Στανίση, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φυσικά και έχει φωνή, αλλά θεωρώ ότι η εικόνα που δίνεται είναι υπερβολική σε σχέση με την πραγματική αξία της. Ο Ρέμος, η Θεοδωρίδου, ο Πλούταρχος, είναι πολύ καλοί τραγουδιστές. Το ίδιο και ο Νότης. Ο Νότης Σφακιανάκης πλήρωσε στην καριέρα του τις πεποιθήσεις του. Αλλά δεν παύει να είναι ένας καλλιτέχνης που έκανε αστρονομικά νούμερα πωλήσεων κάποτε» είπε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, όταν ρωτήθηκε για «υπερτιμημένους τραγουδιστές».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για την Χάρουλα Αλεξίου πόνεσε η ψυχή μου όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι. Όταν ένας τόσο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει κάνει ένα τέτοιο κύκλο, και βλέπει ότι η φωνή της δεν είναι όπως ήταν, είναι μεγαλείο να αποχωρεί. Ωραία ιδέα, η συνύπαρξη Βίσση-Βανδή, αλλά πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ότι δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ τους. Σας παρακαλώ! Υπήρχε κόντρα και μάλιστα είχαν εμπλακεί και οι δισκογραφικές τους εταιρίες».

Δες το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα είπε:

Διαβάστε επίσης