Παρασκευή, 16 Απριλίου

“Με τον Σάκη δεν κατάλαβε κανείς γιατί χώρισαν” Survivor – αποκάλυψη: “Ο Λιβάνης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα, εκείνη δεν ξέρω”

Μια κοινή φίλη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήταν σαν ζευγάρι οι δυο παίκτες του Survivor ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.

“Η Μαριαλένα με τον Σάκη συζούσαν. Πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Όταν αποφασίσαμε με τον φίλο μου να συγκατοικήσουμε και εμείς τους καλέσαμε και καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δε θέλαμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Τους κάναμε μια πρόταση είπαν αρχικά “ναι θα έρθουμε”, τους ξανακάναμε πρόταση αλλά δεν… Ήξερα ότι θα μπει η Μαριαλένα στο παιχνίδι. Έχει ακουστεί πως πριν χωρίσουν είχαν συζητήσει πως θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Τώρα το ποιόν θα έπαιρναν… Με τη Χριστίνα είχα ακούσει ότι κάτι είχε παιχτεί. Πάντως και ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι δυο πολύ καλά παιδιά και ήταν πολύ αγαπημένοι. Ξέρω ότι η Μαριαλένα είναι μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και είναι καλά. Ξέρω ότι εκείνος είναι καψουρεμένος μαζί της. Η Μαριαλένα δεν ξέρω γιατί με τον Σάκη ήταν πολύ καλά και δεν πίστευα ότι αυτό το πράγμα θα τελειώσει. Ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη μέσα στο παιχνίδι βλέπω ότι υπάρχει ένα πάγωμα. Όταν όμως είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, γνωρίζεις τους γονείς τους, πηγαίνετε σοβαρά ίσως και για γάμο, και μπαίνεις εκεί και μετά τον βλέπεις μπροστά σου, εντάξει κάποια συναισθήματα δεν τα διαγράφεις τόσο εύκολα. Ναι τον είπε καραγκιόζη αλλά μετά που μίλησαν νομίζω ότι μαλάκωσε. Η Μαριαλένα ήταν κάθετη πως δε θα τα ξαναβρούν. Ήταν όμως πάρα πολύ ταιριαστοί, κανείς μας δεν κατάλαβε γιατί χώρισαν. Ακούστηκε ότι χώρισαν άσχημα αλλά δεν ξέρω τι έγινε” ανέφερε η φίλη του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης