Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor spoiler 16/03: Αυτόν τον παίκτη δίνει ως υποψήφιο η Νικολέτα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους κόκκινους να γνωρίζουν μια πολύ εύκολη ήττα, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 10-6 αφού είχαν προηγηθεί ακόμα και 8-2! Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι κάκιστο και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο! Την ίδια ώρα στους μπλε και παρά τις κόντρες που υπάρχουν έχουν καταφέρει και τις έχουν αφήσει εκτός ομάδας.

Σήμερα έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας εκεί που οι κόκκινοι καλούνται να βρουν απαντήσεις, αφού εκτός των Ντάφυ και Μαριάνθη θα πρέπει να δώσουν κι άλλον υποψήφιο, αυτή την φορά από την κλίκα του Κόρο και μην σας κάνει εντύπωση αν αυτός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να χαθεί η ασυλία για τους κόκκινους!

Αυτόν τον παίκτη δίνει ως υποψήφιο η Νικολέτα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16/03) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ. Απόψε έχουμε έναν στίβο μάχης αρκετά απαιτητικό, με κολύμπι μέσα στο ποτάμι και έναν αρκετά δύσκολο στόχο. Ποιος θα επικρατήσει; Στον συγκεκριμένο στίβο μάχης έχουν επικρατήσει όλες τις φορές μέχρι σήμερα είτε οι μπλε είτε οι Μαχητές πιο πριν, οπότε έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αυτό το προβάδισμα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό αν σκεφτείτε σε τι κατάσταση ψυχολογική βρίσκεται ολόκληρη η κόκκινη ομάδα, με την συμπεριφορά του Κόρο να βγάζει αρνητικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για όλη την ομάδα. Θα επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό και θα χάσουν ξανά οι κόκκινοι; Θα το γνωρίζουμε μόλις πάρουμε το οριστικό Survivor spoiler στα χέρια μας κι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί!

Survivor spoiler 16/03

Survivor spoiler: Ποιον δίνει ως υποψήφιο προς αποχώρηση η Νικολέτα;
Δεν χρειάζεται και τεράστια ανάλυση για να καταλάβουμε ποιον παίκτη θα δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση η Νικολέτα! Αφού ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την κάλπη πάει για Μαριάνθη! Αλλά αν η Μαριάνθη δοθεί σήμερα ως υποψήφια από την κάλπη τότε όλα είναι πιθανά! Κώστας Παπαδόπουλος και Ελένη Χαμπέρη είναι τα δύο φαβορί για εμάς ώστε να βγουν υποψήφιοι!

Διαβάστε επίσης