Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor spoiler 16/03: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους κόκκινους να γνωρίζουν μια πολύ εύκολη ήττα, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 10-6 αφού είχαν προηγηθεί ακόμα και 8-2! Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι κάκιστο και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο! Την ίδια ώρα στους μπλε και παρά τις κόντρες που υπάρχουν έχουν καταφέρει και τις έχουν αφήσει εκτός ομάδας.

Σήμερα έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας εκεί που οι κόκκινοι καλούνται να βρουν απαντήσεις, αφού εκτός των Ντάφυ και Μαριάνθη θα πρέπει να δώσουν κι άλλον υποψήφιο, αυτή την φορά από την κλίκα του Κόρο και μην σας κάνει εντύπωση αν αυτός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να χαθεί η ασυλία για τους κόκκινους!

 Survivor spoiler 16/03

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16/03) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ. Απόψε έχουμε έναν στίβο μάχης αρκετά απαιτητικό, με κολύμπι μέσα στο ποτάμι και έναν αρκετά δύσκολο στόχο. Ποιος θα επικρατήσει; Στον συγκεκριμένο στίβο μάχης έχουν επικρατήσει όλες τις φορές μέχρι σήμερα είτε οι μπλε είτε οι Μαχητές πιο πριν, οπότε έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αυτό το προβάδισμα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό αν σκεφτείτε σε τι κατάσταση ψυχολογική βρίσκεται ολόκληρη η κόκκινη ομάδα, με την συμπεριφορά του Κόρο να βγάζει αρνητικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για όλη την ομάδα. Θα επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό και θα χάσουν ξανά οι κόκκινοι; Θα το γνωρίζουμε μόλις πάρουμε το οριστικό Survivor spoiler στα χέρια μας κι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και δείτε φωτογραφίες από το σημερινό (16/03) αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου της Τρίτης.

Survivor spoiler 16/03: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα;

 

Survivor spoiler

 

Survivor διαρροή

 

 

Survivor spoiler 16/03: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα;

Διαβάστε επίσης