Τρίτη, 22 Ιουνίου

Survivor spoiler: Μια ανάσα από την αποχώρηση και ο Γιώργος Κοψιδάς!

Παρασκήνιο βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο – Δυστυχώς δεν αντέχει

Survivor spoiler: Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να αντέξει ο Γιώργος Κοψιδάς και να μην αποχωρήσει από το Survivor.

Τι έχουμε λοιπόν! Από το επεισόδιο της Κυριακής (14/03) είδαμε ότι ο Γιώργος Κοψιδάς βρίσκεται σε τραγική κατάσταση! Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί! Το γεγονός πως είναι ψηλός και στερείται κάποιες τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη αφού είναι vegan έχουν φέρει τον οργανισμό του σε οριακό σημείο!

Την Κυριακή λοιπόν είδαμε τον ηθοποιό να μην μπορεί καν να σταθεί στην μπάρα και ζήτησε να μην παίξει στη συνέχεια ενώ στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας βρέθηκε στο νοσοκομείο και τόνισε πως σοκαρίστηκε μόλις είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη!

Μια ανάσα από την αποχώρηση και ο Γιώργος Κοψιδάς! Σποιλερ για Survivor

Η αλήθεια είναι πως η σκέψη να αποχωρήσει όχι απλά του έχει περάσει από το μυαλό αλλά είναι και η επικρατέστερη επιλογή. Όλο αυτό έχει σημάνει συναγερμό στην παραγωγή αφού φέρεται να υπάρχει μια λίστα με παίκτες που αναμένεται να επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης εφόσον κριθεί αναγκαίο!

Προς το παρόν κρατήστε ότι οι επόμενες μέρες είναι πολύ πολύ κρίσιμες για το μέλλον του Γιώργου Κοψιδά στο Survivor! Προς το παρόν δεν έχει αποχωρήσει αλλά αν θέλετε την άποψή μας, μέσα από την εμπειρία μας, είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς δεν θα αντέξει και θα αποχωρήσει! Διότι εδώ μιλάμε για θέμα υγείας που είναι πάνω από όλα.

Επομένως εφόσον αποχωρήσει και ο Γιώργος Κοψιδάς δεν θα υπάρξει μετακίνηση του Τριαντάφυλλου στους μπλε, που έχει ακουστεί, αφού θα επανέλθει η ισορροπία στους άνδρες της ομάδας!

Διαβάστε επίσης