Σάββατο, 17 Απριλίου

Περικλής Κονδυλάτος: Το μήνυμα για τον Κοψιδά μετά την αποχώρησή του – “Πολεμήσαμε με πολλή μανία ο ένας τον άλλον”

Μία απρόβλεπτη – για πολλούς – αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Τετάρτης, καθώς εκτός παιχνιδιού τέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που ρίσκαρε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, αφήνοντας μέσα στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά είδε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μετά το τέλος του επεισοδίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον ηθοποιό ενώ εξομολογήθηκε ότι έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για τους κόκκινους, αφού έφυγε ο μπαμπάς τους.

“Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!! Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διάσημοι και μετά ως Κόκκινοι.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο με πολλή μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρίσαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορά του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνιστήκαμε ενάντια σε εικοσάχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικότητα μας, και αυτό μας ενώνει.

Και αυτό είναι μια δεύτερη νίκη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δες τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης