Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Κοψιδά μετά την αποχώρηση του – “Πετάω για να…”

Επιστρέφει στην Ελλάδα!

Survivor 4: Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Γιώργος Κοψιδάς, μετά την αποχώρηση του από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram του.

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να τον διώξουν από το παιχνίδι, παρόλο που ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του επέλεξαν να μπει υποψήφιος προς αποχώρηση με σκοπό να φύγουν ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη, πιστεύοντας πως είναι πιο δυνατός και αγαπητός στο κοινό από εκείνους.

Μάλιστα, οι δηλώσεις που έκανε πριν πάρει τη δάδα και αποχωρήσει, έφεραν θύελλα αντιδράσεων, καθώς σύμφωνα με τα social media και τις εκπομπές, “έβρισε τους τηλεθεατές”.

Σχεδόν μετά από μια εβδομάδα, ο Γιώργος Κοψιδάς επιστρέφει στην Ελλάδα και ήδη βρίσκεται στο αεροδρόμιο με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου άνθρωποι της παραγωγής θα τον μεταφέρουν στο σπίτι του και στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη του φωτογραφία. Να σημειώσουμε μάλιστα, πως το χαρακτηριστικό του κοτσιδάκι στα μαλλιά δεν το έχει αποχωριστεί. “Πετάω για να έρθω στο σπίτι. Είμαι ευγνώμων για αυτό το απίστευτο ταξίδι μου και αυτή τη μοναδική εμπειρία”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δείτε την:

Survivor 4 Κοψιδάς

Διαβάστε επίσης