Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor spoiler 23/03: Αποβάλλεται από το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος; Ραγδαίες εξελίξεις

Survivor 4: Έτσι και δεν αγωνιστεί και τρίτη εβδομάδα ο Ντάφυ, αποβάλλεται
Είναι κανόνας του παιχνιδιού! Ποια η κατάσταση της υγείας του

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως κανονικά θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Γιώργος Κόρομι, όμως το γεγονός πως έχουν υπάρξει αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις έχει κάνει την παραγωγή να κάνει τα στραβά μάτια. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου όμως στο Survivor δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν να το αποφύγουν τελικά…

Ο Ντάφυ για παραπάνω από 2 εβδομάδες και από την μέρα που βγήκε υποψήφιος και τσακώθηκε με τον Κόρο είναι εκτός αγωνισμάτων με πρόβλημα τραυματισμού! Αυτό όμως είναι που τον κάνει να κινδυνεύει!

Survivor spoiler 23/03: Αποβάλλεται από το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος

Τι θέλουμε να πούμε; Σύμφωνα με το καταστατικό του Survivor αν ένας παίκτης μείνει για πάνω από 20 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων τότε θα πρέπει να αποχωρεί από το ριάλιτι διότι εκτός από επιβίωσης είναι και ένα αγωνιστικό ριάλιτι! Επομένως αν ο Τριαντάφυλλος συνεχίσει να μην αγωνίζεται θα πρέπει να αποβληθεί!

Να τονίσουμε πως κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, επομένως η παραγωγή την απέβαλε από το παιχνίδι! Επομένως ο Ντάφυ εφόσον συνεχίσει να μην αγωνίζεται τότε θα πρέπει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης