Παρασκευή, 16 Απριλίου

Survivor 4: Επίθεση Λιάγκα σε Τριαντάφυλλο – «Ξεφτίλα αυτό το πράγμα! Κάνει και το στήθος έτσι»

«Πουλάει ακόμα και το τελευταίο πράγμα για να γίνει συμπαθής»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 σχολίασε το Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει επίθεση στον Τριαντάφυλλο με αφορμή τον κηδεμόνα που χρειάστηκε να βάλει έπειτα από εντολή του γιατρού.

Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος με τον Ντάφυ, λέγοντας πως πουλάει και το τελευταίο πράγμα με σκοπό να γίνει συμπαθείς στον κόσμο, που θα έχει ως αποτέλεσμα την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο ντροπή του Τριαντάφυλλου. Τον κατηγορούν όλοι ότι εκμεταλλεύεται ακόμα και το τελευταίο πλάνο. Όταν είσαι πραγματικά άρρωστος και φοράς αυτό το πράγμα που λέγεται κηδεμόνας, που το φοράνε πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τη σπονδυλική τους στήλη, όπως κι εγώ είχα φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή μου, αν μη τι άλλο δεν το επιδεικνύεις, αλλά το κρύβεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Φοράς ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για να μην επιδεικνύεις αυτό το πράγμα που κάνει και το στήθος έτσι. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εμένα, το θέαμα αυτό. Πουλάει ακόμα και το τελευταίο πράγμα που μπορεί να θεωρήσει ότι αξιοποιείται για να γίνει συμπαθής. Για μένα είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε επίσης