Κυριακή, 11 Απριλίου

Survivor spoiler 30/03: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (30/03) και στο τέλος της ημέρας θα μάθουμε τους υποψήφιους προς αποχώρηση! Θα είναι τρείς ή τέσσερις;

Στο χθεσινό (29/03) επεισόδιο είδαμε τους κόκκινους να χάνουν την ασυλία, τον Παύλο Γαλακτερό να κερδίζει την ατομική ασυλία και τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει πανηγυρικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, κάτι που περίμενε όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος, όπως λέει και ο ίδιος!

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως χτες πέσαμε έξω στην πρόβλεψη για τον παίκτη που κερδίζει την ατομική ασυλία από δικό μας λάθος, καθώς δεν μπήκαμε στην διαδικασία το απόγευμα να επιβεβαιώσουμε την αρχική πληροφορία που είχαμε από το πρωί ότι την κερδίζει ο Κόρο! Βλέπετε η αρχικά μας πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τις πρωινές εκπομπές (που κατά τα άλλα έχουν δεχτεί εξώδικα για να μην κάνουν spoils) με αποτέλεσμα να μην μπούμε στην διαδικασία το απόγευμα να το επιβεβαιώσουμε! Ήταν λάθος μας και ζητάμε συγνώμη!

Survivor spoiler 30/03

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! Οι κόκκινοι καίγονται για τη νίκη, όπως καιγόταν και χτες ο κ@λος του Τζέιμς που είπε χαρακτηριστικά! Μετά την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου δεν τους παίρνει να χάσουν γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν έναν ακόμα παίκτη για αποχώρηση και οι κόκκινοι υποψήφιοι να είναι τρεις! Θα τα καταφέρουν ωστόσο;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/03) την δεύτερη ασυλία!
Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία με μοναδικό σκοπό τη νίκη! Τουλάχιστον οι κόκκινοι γιατί οι μπλε δεν παίρνουμε και όρκο πως θα “σφαχτούν” για τη νίκη! Το Athensmagazine.gr γνωρίζει τις διαρροές της ημέρας απλά επειδή χτες την πατήσαμε με την ατομική θα αρκεστούμε, προς το παρόν, στη νικήτρια ομάδα της ημέρας! Ποια είναι αυτή;

Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα κερδίζουν ξανά οι μπλε! Απλά επειδή χτες είχε διαρρεύσει ότι κερδίζουν οι κόκκινοι ας κρατήσουμε μικρό καλάθι ακόμα.

Survivor spoiler 30/03 υποψήφιοι

Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;
Από χτες υποψήφιος είναι ο Τριαντάφυλλος! Θεωρείται δεδομένο, πως είτε χάσουν οι κόκκινοι είτε κερδίσουν, δεύτερη υποψήφια θα είναι η Μαριάνθη! Τώρα αν χάσουν οι κόκκινοι πιθανόν η τρίτη υποψήφια να είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Σε περίπτωση που χάσουν οι μπλε, χτες είχε διαρρεύσει πως υποψήφιοι είναι ο Τζέιμς και η Ελευθερία! Ωστόσο σήμερα το σενάριο αυτό έχει εξαφανιστεί.

Survivor spoiler 30/03 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Διαβάστε επίσης