Κυριακή, 11 Απριλίου

Γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο White Plains της Νέας Υόρκης, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, νοσηλεύεται ο ράπερ Ερλ Σίμονς, που είναι ευρέως γνωστός ως DMX.

Ο 50χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε αναίσθητος το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του, με εξωτερικές πηγές να ισχυρίζονται ότι λόγω της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών έπαθε καρδιακή προσβολή.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο DMX διατηρεί κάποια εγκεφαλική δραστηριότητα, όμως βρίσκεται σε κατάσταση “φυτού”.

Ο DMX θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ραπ που έχουν εμφανιστεί από τη δεκαετία του 1990. Στις ΗΠΑ, τα πρώτα πέντε άλμπουμ του, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου του 1998 «Dark and Hell Is Hot», είχαν φτάσει στο νούμερο ένα στη λίστα του Billboard Hot 100.

Παράλληλα ο DMX έχει κάνει και καριέρα ηθοποιού, καθώς επίσης εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, όπως το θρίλερ δράσης «Romeo Must Die», αλλά και οι ταινίες «Exit Wounds» και «Cradle 2 the Grave».

Ο DMX έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στην κοκαΐνη, ενώ είχε αποκαλύψει ότι είναι χρήστης από όταν ήταν 14 ετών. Τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν διαρκώς κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Το 2019 είχε μπει μάλιστα σε κλινική απεξάρτησης, έπειτα από τη φυλάκισή του για φοροδιαφυγή. Δικαστήριο διαπίστωσε ότι δεν κατέβαλε φόρους ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2000 έως το 2005, μετακινώντας χρήματα μεταξύ λογαριασμών που ανήκαν σε μάνατζερ και γνωστούς του.

Διαβάστε επίσης