Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor: Ο λόγος που η παραγωγή αποφάσισε να χωρίσει τον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, εκτός από τον αγώνα επάθλου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και μία μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί τους ανακοίνωσε την σύνθεση των δύο νέων ομάδων.

Έτσι στην κόκκινη ομάδα ανήκουν πλέον οι: Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικολέτα Μαυρίδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα.

Ενώ την μπλε ομάδα πλαισιώνουν οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Κόρομι, Παύλος Γαλακτερός, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής.
Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η παραγωγή του Survivor, αποφάσισε να χωρίσει το πρώην ζευγάρι Σάκη- Μαριαλένα.

«Να πω πως αυτός ο διαχωρισμός έγινε πιο πολύ γιατί το ήθελε ο σκηνοθέτης να δει ξεχωριστά τον Σάκη με την Μαριαλένα, αυτός επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή για να δει πως θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά γιατί είχαν και ένα love story, έχουν ποντάρει πολύ εκεί. Δεν χωρίσανε τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, ούτε και τον James με τον Νίκο γιατί ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτούς τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης