Τρίτη, 13 Απριλίου

Survivor 4 : Κόρο και Ελένη έχουν έρθει κοντά

Τα πλάνα που τους πρόδωσαν

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σχετικά με την σχέση του Γιώργο Κόρο και της Ελένης Χαμπέρη!

Πρόκειται για δύο παιδιά που ήταν στη κόκκινη ομάδα και πήγαν στη μπλε, μετά την αλλαγή των ομάδων την Κυριακή! Μπορεί αρχικά να μην είχαν δώσει κάποιο δικαίωμα, αφού στην ομάδα των κόκκινων ο Κόρο έκανε περισσότερο παρέα με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ωστόσο από την μέρα που οι ομάδες άλλαξαν Κόρο και Ελένη δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο έπιασαν την Ελένη και τον Κόρο σε πιο προσωπικές στιγμές με τις… μαρτυρίες από τον Άγιο Δομίνικο να αναφέρουν πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στα δύο παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Γιώργος Κόρομι και η Ελένη Χαμπέρη είναι δύο παιδιά που έχουν σχέση εκτός Survivor, όμως όταν είσαι κλεισμένος σε ένα μέρος για τόσους μήνες, χωρίς καμία επικοινωνία με την πατρίδα είναι λογικό να υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

Survivor spoiler 08/04: Ζευγάρι ο Κόρο με την Ελένη; Τα πλάνα που τους καίνε!

Η αλήθεια είναι όμως τα δύο παιδιά δείχνουν ένα ενδιαφέρον λίγο παραπάνω του φιλικού! Οι κάμερες τους έχουν πιάσει να ανταλλάζουν ματιές λίγο πιο… αμαρτωλές αλλά ακόμα όλα είναι σε αρχικό στάδιο. Αν θα συνεχιστεί αυτό θα δείξει στα επόμενα επεισόδια, εφόσον παραμείνουν και οι δύο για καιρό στον Άγιο Δομίνικο, μιας που η Ελένη κάθε φορά που βγαίνει υποψήφια θα είναι από τα φαβορί για να αποχωρεί.

 

Διαβάστε επίσης