Τρίτη, 11 Μαΐου

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Μαριαλένα – «Ήξερε για Σάκη και Χριστίνα ότι…»

Νέα στοιχεία στην φόρα!

Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, με άλλοτε παίκτη ριάλιτι να αναφέρει το τι γνώριζε η πρώτη για τη σχέση του με την Χριστίνα Κεφαλά, που εσχάτως αποχώρησε από το Survivor.

Ο Βασίλης Χαλκιάς, πρώην παίκτης του Power of Love, μίλησε στο «Pop Up» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο Σάκης Κατσούλης με την Χριστίνα Κεφαλά, αφού και οι δύο είναι καλοί του φίλοι.

Survivor 4: Η τοποθέτηση φίλου των Σάκη-Χριστίνας για τη… γνώση της Μαριαλένας
«Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα έφερε καφέ στον Σάκη. Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω που μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους… Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα. Δείχνει ότι δεν τη πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει, αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και ο Σάκης δεν ενημερώθηκε. Μου είχε ότι όταν πήγε στα castings, είδε την πρώην του εκεί πέρα. Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν όταν ήταν μαζί… Μακάρι να βγουν από το παιχνίδι και να είναι ζευγάρι όντως».

 

Διαβάστε επίσης