Κυριακή, 9 Μαΐου

Survivor trailer 12/04: Τα βρήκαν Ηλίας – Αλέξης! Συνεχίζεται το… κράξιμο στον Τζέιμς

Παππάς για Τζέιμς “Μου θυμίζει μια σάπια ντομάτα”

Survivor trailer 12/04: Τον έναν αφήνει τον άλλον πιάνει ο Αλέξης Παππάς και κάπως έτσι σπέρνει καθημερινά πανικό στον Άγιο Δομίνικο!

Οι παίκτες του Survivor φαίνεται να “σπάνε” ένας ένας στα χτυπήματα του ηθοποιού! Πρώτος έκανε την αρχή, στο χθεσινό επεισόδιο, ο Ηλίας Μπόγδανος που τον είδαμε κυριολεκτικά να ξεφεύγει από τον έλεγχο και μετά να καταρρέει! Σήμερα, 12/4 σειρά έχει ο Τζέιμς…

Μετά το επεισόδιο της Κυριακής σας αποκαλύψαμε σήμερα αποκλειστικά στο Athensmagazine.gr πως οι δύο παίκτες έρχονται πιο κοντά για να τα βρουν κι αυτό επιβεβαιώνεται από το trailer!

Στο σημερινό trailer που εσείς θα δείτε παρακάτω ο Ηλίας φαίνεται να παίρνει τα πάνω του και να πηγαίνει με αναπτερωμένο ηθικό σήμερα στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Όλη η κόκκινη ομάδα θέλει να κερδίσει για να μην πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες.

Το αγώνισμα κλασικό, ταχύτητας, στόχου αλλά ποιος του δίνει σημασία; Τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το project έρχονται όλα από την ίντριγκα οπότε…

Στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει το σώσε! Μια από τις δυο ομάδες θα πρέπει να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού η ηττημένη παίξει το αγώνισμα για την ατομική ασυλία!

Τα spoils, όπως κάθε Δευτέρα θα είναι πολλά! Αναμένεται, επιστρέφω με update!

Δείτε το σημερινό 12/4 επεισόδιο του Survivor

Διαβάστε επίσης