Σάββατο, 8 Μαΐου

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση-καρφί για την Ελευθερία Ελευθερίου με αφορμή την ατάκα “τελείωσε τον James”

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα κέρδισε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Στο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από το Μπλε στρατόπεδο, υποψήφιοι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δήλωσε πως το περίμενε.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού τραγούδησε το Bonita, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αγκαλιά της με τον Αλέξη Παππά, στον οποίο η τραγουδίστρια ψιθύρισε «Τελείωσε τον James».

Η φράση αυτή συζητήθηκε πολύ, ενώ θέση πήρε δημόσια και η Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία η τραγουδίστρια ήταν σε κόντρα κατά τη διάρκεια του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η youtuber με αναρτήσεις της στα instastories συνέκρινε τη τελευταία φράση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τη δική της. Θυμίζουμε πως ενώ η τραγουδίστρια είπε «τελείωσε τον James» στον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή της, η Άννα Μαρία Βέλλη είπε στον Νίκο Μπάρτζη «Σας αγαπώ πολύ, κερδίστε το».

 

Διαβάστε επίσης