Τρίτη, 15 Ιουνίου

Φάρμα: Όλο το Twitter ζητά άμεσα την αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου – «Τι καθίκι είσαι ρε»

Έξαλλοι οι χρήστες με την συμπεριφορά του

Έξαλλοι έχουν γίνει με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο οι χρήστες του Twitter, με αφορμή την συμπεριφορά που έχει δείξει στην Φάρμα, ειδικά μετά το σημερινό επεισόδιο.

Ο Βασίλης διάλεξε να μονομαχήσει μαζί με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, με την επιλογή αυτή να προκαλεί την οργή του Στράτου Τζώρτζογλου.

Τον θυμό όμως προκάλεσε και των τουιτεράδων, οι οποίοι έχουν ταχθεί κατά του Βασίλη και ζητούν να είναι αυτός που θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι περιπέτειας.

Μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets για τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο

Φάρμα το Twitter ζητά την αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου

 

 

Όλο Twitter ζητά αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου - «Τι καθίκι είσαι ρε»

 

 

Φάρμα το Twitter ζητά άμεσα την αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου

 

 

Φάρμα όλο το Twitter ζητά άμεσα την αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου

Το βιογραφικό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου από τη Φάρμα
Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17).

Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωση του στη Φάρμα.

Η Φάρμα Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.

 

Διαβάστε επίσης