Σάββατο, 19 Ιουνίου

Survivor 4: Τα αποκάλυψε όλα η Ελευθερίου για τη σχέση Μαριαλένας-Σάκη! (Video)

«Τον Αλέξη τον ήξερα πριν το παιχνίδι – Έχει σχέση και μου είπε να…»

Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το ριάλιτι και σήμερα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Love it. Ενώ, δείτε εδώ ποιον δίνει ως υποψήφιο ο Σάκης Κατσούλης!

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, αποκάλυψε αν κάποιος την έβαλε να ψάξει το μπαούλο της αντίπαλης ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα. Μάλιστα απάντησε και για το εαν είπε κατά την αποχώρησή της στον Αλέξη να… τελειώσει τον Τζέιμς.

«Ήταν πολύ έντονη εκείνη η στιγμή και δε θυμάμαι τι του είπα. Δεν του είπα να τελειώσει τον Τζέιμς. Ο Αλέξης ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στηρίξει πολύ. Τον είχα συναντήσει κάποιες φορές λίγο πριν φύγουμε για το παιχνίδι, τον γνώριζα μέσω της φίλης μου.

Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα παρεξηγούσε τις προθέσεις μου, μου ζήτησε συγγνώμη για αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά μας. Είναι σε μια σχέση και μου είπε πως αν καταφέρω να μιλήσω μαζί της να της πω ότι την σκέφτεται… Αυτό με το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, δεν το σκέφτηκα.

Διαβάστε επίσης