Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor 4: Η ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη μετά την εξομολόγηση της Μαριαλένας

Αινιγματικός όπως πάντα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δε δέχθηκε μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας, γεγονός που της στοίχισε ιδιαίτερα αν και παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα πως καταλαβαίνει τους λόγους που ο σύντροφός της επέλεξε να μην επικοινωνήσει μαζί της.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», είπε η Μαριαλένα χθες.

Ο Γιώργος Λιβάνης όλο αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή της συντρόφου του στο ριάλιτι επιβίωσης, ούτε όμως και για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με εκείνη και τον Σάκη.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης μετά τα λόγια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4
Μπορεί ο τραγουδιστής να επέλεξε να μην γράψει τίποτα στη λεζάντα της φωτογραφίας του ωστόσο οι διαδικτυακοί του φίλοι από κάτω έδωσαν ρέστα με τα σχόλια που του άφησαν, λέγοντάς του πως δεν του αξίζει αυτό που του συμβαίνει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

Διαβάστε επίσης