Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Σάκης υποψήφιοι προς αποχώρηση! – Ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Εκτός ελέγχου η κατάσταση – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα.

Survivor 4: Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα όλοι οι παίκτες για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η διαδικασία έχει αλλάξει, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, και μπορεί οι παίκτες να αγωνίζονται και να ανήκουν σε ομάδες, όμως αυτό αφορά μόνο τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι παίκτες μπορούσαν να ψηφιστούν ανεξαρτήτως ομάδας εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος έδωσε τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός το οποίο προκάλεσε τεράστια ένταση!

Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και έλεγε πως δεν το περίμενε με τίποτα αυτό, προτιμούσε να είναι εκείνη υποψήφια και θα το ήθελε κιόλας μιας και ο Σάκης, όπως ανέφερε, είναι ο καλύτερος παίκτης και το καλύτερο παιδί!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Τριντάφυλλο να εναντιώνεται στον Ασημακόπουλο που ψήφισε τον Κατσούλη, με τον Σάκη να προσπαθεί να ηρεμήσει την Μαριαλένα από τα κλάματα και τον Ντάφυ από τα νεύρα του, και για το λόγο αυτό ο Λιανός του επέτρεψε να μεταφερθεί στον πάγκο της μπλε ομάδας!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor 4 με την πρώτη μάχη για την ατομική ασυλία! Ποιοι θα είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι;

Χτες είδαμε τις νέες καταστάσεις του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία και να φέρνει τα πάνω κάτω με τη ψήφο του στο συμβούλιο του νησιού, όπου έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, σε μια κίνηση καθαρά στρατηγικής ώστε να αποχωρήσει ένας ισχυρός παίκτης και αντίπαλος του από το παιχνίδι.

Ταυτόχρονα να τονίσουμε πως τελικά οι εξελίξεις ανατρέπουν το ρεπορτάζ, αφού καθώς φαίνεται θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση και σήμερα θα έχουμε ακόμα δύο υποψήφιους που θα βγουν από την κάλπη, εκτός του Σάκη και του Τριαντάφυλλου που είναι ήδη! Οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν ξανά για την ασυλία και στην συνέχεια να ψηφίσουν έναν παίκτη και αυτός που θα κερδίσει να δώσει άλλον έναν. Ποιος θα είναι αυτός; Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, παρότι κέρδισε χτες, θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά και να δώσει εκ νέου έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 18/05: Ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 18/05: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;
Αγώνας δεύτερης ασυλίας λοιπόν και τα κουκιά είναι μετρημένα! Τι συμβαίνει σε περίπτωση που Σάκη και Τριαντάφυλλος βγουν υποψήφιοι; Παραμένουν στην… κάλπη αλλά θα μπορούν να διαλέξουν έναν αντίπαλό τους για την κάλπη!

Αγωνιστικά καθαρά ο Σάκης Κατσούλης δείχνει να έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να πάρει τη νίκη και μπορεί να τα καταφέρει, ενώ πιστεύουμε πως δύσκολα η ασυλία μπορεί να πάει σε γυναικεία χέρια. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει κάποιο κίνητρο, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί!

Επομένως βλέπουμε ασυλία σε έναν εκ των Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κόρομι! Ποιος θα κερδίσει;

Survivor spoiler 18/05 υποψήφιοι

Survivor spoiler: Ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;
Πάμε τώρα στην υπόθεσή μας! Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση και σήμερα θα μάθουμε τους άλλους δύο! Θεωρούμε δεδομένο πως αν δεν πάρει ασυλία η Μαριαλένα ότι θα την βγάλουν στον τάκο, απέναντι στον Σάκη Κατσούλη και τον Ντάφυ, ώστε να σπάσουν την τριάδα. Όσο για τον τέταρτο υποψήφιο τα πάντα είναι πιθανά. Πιθανότατα υποψήφια η Ελένη Χαμπέρη αλλά αν θέλουν να “φάνε” έναν από την τριάδα ίσως δώσουν έναν πιο δυνατό αντίπαλο! Μόλις έχουμε το spoil θα σας ενημερώσουμε.

Διαβάστε επίσης