Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Φαίη Σκορδά: «Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει την Βάνα Μπάρμπα»

“Ένας νέος μοντέρνος άνθρωπος όπως η Βάνα Μπάρμπα δεν επιτρέπεται να διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία. Είναι ντροπή”!

Η συνέντευξη που έδωσε η Βάνα Μπάρμπα στον Αντώνη Σρόιτερ και όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Στο Πρωινό έπαιξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha και άναψαν φωτιές στο τραπέζι…

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Λέει ότι δεν τις βίασε, αλλά ότι του «κουνήθηκαν». Ένας νέος μοντέρνος άνθρωπος όπως η Βάνα Μπάρμπα δεν επιτρέπεται να διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία. Είναι ντροπή»!

«Καλέσαμε χθες, οι συνεργάτες της εκπομπής, 34 ηθοποιούς πολύ σημαντικούς, που είχαν τοποθετηθεί σε αυτήν εδώ την εκπομπή με μεγάλη χαρά για όλα αυτά που είχαν συμβεί. Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει την Βάνα Μπάρμπα. Και αυτό, γιατί είναι η Βάνα Μπάρμπα. 34 ανθρώπους καλέσαμε χθες. Οι ηθοποιοί δεν θέλουν να συνδιαλλαχθούν μαζί της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Να δώσει μια ημερομηνία η κ. Μπάρμπα, πότε πρέπει κάποιος να μιλάει. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που επιχειρηματολογεί. Ζητάει αποφάσεις επιχειρήματα αλλά η ίδια, αυτό που λέει είναι ανύπαρκτα πράγματα. Κι επίσης, να πούμε ότι υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι που έχουν βιάσει παιδάκια, εκπληκτικοί προπονητές που έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά αυτούς που προπονούν, επομένως αυτό το επιχείρημα το έχει δυστυχώς καταρρίψει η ζωή», δήλωσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Περρής.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.