Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το διαδικτυακό bullying που δέχεται και η οργή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Για τα αρνητικά σχόλια και το body shaming που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της “Ευτυχείτε” στο OPEN. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η Έλενα Παπαρίζου έπρεπε να δώσει την απάντησή της και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή The 2 Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Έχω στεναχωρηθεί και με εμένα και με εμάς και με όλες τις εκπομπές που έχουμε αναπαράγει αυτό το θέμα. Από τη μία κάναμε καλά διότι κλείνεις τα στόματα σε αυτήν τη μειονότητα και από την άλλη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν πρέπει να δώσεις αξία, σε όλους αυτούς που έγραψαν αυτές τις βλακείες και τα απαράδεχτα σχόλια. Είναι η γνώμη μου και είμαι αρκετά προβληματισμένη για ποιον λόγο βρίσκεται μια Έλενα Παπαρίζου να απολογείται και να απαντά σε όλα αυτά που έχουν γίνει”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στο The 2 Night Show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: “Διαφωνώ που το πήγε εκεί. Είναι σαν να λέει ναι, έχω παχύνει. Και λοιπόν;”

“Νιώθει την ανάγκη – κι εγώ θα την ένιωθα γιατί κι εγώ έχω δεχθεί απίστευτο διαδικτυακό bullying – να απαντήσει σε αυτό. Και όταν νιώθεις την ανάγκη να απαντήσει και τοποθετείσαι” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Το έβαλε ανάμεσα στην ευγένεια και στο δίκιο. Σαν να έλεγε αυτοί έχουν δίκιο, αλλά είναι αγενείς. Δεν ισχύει αυτό. Αυτοί έχουν άδικο και είναι γαϊδούρια. Είναι ευθεία έκφραση ενός χοντροκομμένου ρατσισμού όσα ειπώθηκαν. Eίναι χοντροκομμένη φαλλοκρατία. Έχουμε το καινούργιο φαινόμενο, τοξικά πληκτρολόγια τα οποία είναι συμπλεγματικά άτομα που ψάχνουν να βρουν οτιδήποτε για να βγάλουν φαρμάκι. Η Έλενα έφερε στην Ελλάδα την πρώτη θέση σε ένα θεσμό που αναβαθμίστηκε γιατί είχε γίνει ψιλογελοίος στο παρελθόν. Οφείλουμε να έχουμε απέναντί της σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη. Αυτά τα καθικάκια δεν έχουν τίποτα γιατί είναι ανερμάτιστα” ανέφερε οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο η Κατερίνα Καινούργιου που προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση: “Σας έχω πει γιατί δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying και δεν ξέρω αν μπορεί να σταματήσει αυτό. Το καλύτερο απ’όλα -όσο δύσκολο κι αν είναι- είναι η αδιαφορία. Μπορεί να σας πνίγει το δίκιο, να πονάτε μέσα σας και να θέλετε να απαντήσετε, κάτι να κάνετε, κάτι να αποδείξετε αλλά αν μπορείς να το διαγράψεις τελείως, γιατί αυτοί είναι ανθρωπάκια, τότε θα είναι τα πράγματα καλύτερα για όλους”

Διαβάστε επίσης