Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Ανδρέας Μικρούτσικος (για Survivor): «Όλα όσα βλέπουμε να κάνουν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι στημένα»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor και τις δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης από τον Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αντίστροφα σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Kαινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους συνεργάτες της εκπομπής «Ευτυχείτε». Το πρώην ζευγάρι που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι -μετά τον Τριαντάφυλλο- και μονοπωλούν κάθε φορά το ενδιαφέρον.

«Δεν συμφωνώ με τον τρόπο των παιδιών, με την ένταση και τον πόθο τους», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ανέφερε: «Μια είναι η ουσία, μας εμπαίζουν ή βλέπουμε ένα φυσικό ριάλιτι; Εγώ πιστεύω ότι μας εμπαίζουν. Το ότι τα δυο αυτά παιδιά είχαν σχέση, ήταν ερωτευμένοι, τσακώθηκαν, χώρισαν και έκαναν άλλες σχέσεις και μπορεί η σχέση τους να μην είχε κάνει τον κύκλο της. Εμένα μου μένει όμως η στάση του Ατζούν που βγαίνει μπροστά και έχει ως βασικό θέμα αυτήν τη σχέση, που είναι σαν “παιδί” του».

Και συνέχισε: «Δεν νοθεύεται η αγάπη με στημένο πράγμα. Ο έρωτας δεν υποδέχεται και δεν αποδέχεται τέτοιες ιστορίες. Όταν είμαι ερωτευμένος θα πω αφήστε το. Μπορεί να έχουν συναισθήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε μας πασάρεται έτσι…»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε τον λόγο και ανέφερε πως τα παιδιά «τα έχει ρουφήξει το ριάλιτι» και ανέφερε πως θεωρεί πως οι αντιδράσεις τους είναι αληθινές.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον πεντάλογο της πτώσης του Survivor!

 

Διαβάστε επίσης