Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου

Φανερά αδυνατισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό από τον Snik

Δεν θυμίζει σε τίποτα το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM

Ολοένα και επιβεβαιώνεται ο χωρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, λίγο πριν προλάβουν να συμπληρώσουν τα δύο χρόνια σχέσης Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες συγκατοικούσε και φαινόταν πιο ερωτευμένο από ποτέ, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους περνούσε κρίση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι. Αφού λοιπόν και οι δύο ξεκίνησαν να διαγράφουν τις κοινές τους φωτογραφίες, ο Snik έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού.

Αυτή τη φορά όμως, επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα, μιας και ο Snik έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια ωστόσο να συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά.

Snik έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η νέα εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό της από τον Snik
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό σε συνεργασία με εταιρία. Όταν τις είδαμε λοιπόν, πάθαμε ένα μικρό σοκ, καθώς το μοντέλο φαίνεται πως έχει χάσει αρκετά κιλά.

Μπορεί βέβαια τα κιλά που έχει χάσει να είναι πολλά, ωστόσο η ίδια το χαίρεται!

Διαβάστε επίσης